Het gezicht achter Gidense

Gidense is opgericht door Bianca Lueb, een ervaren Microsoft License Consultant:

Ik ben trots op de miljoenen besparingen die ik heb helpen realiseren

Track-record:

Persoonlijke noot van Bianca:

De afgelopen jaren heb ik een grote verscheidenheid aan klanten bijgestaan bij vragen over hun Microsoft-licenties en met de kostenbeheersing van hun Microsoft uitgaven. Ik heb ervaren dat de ondersteuning bij jaarlijkse verplichte rapportages, aanschaf van nieuwe technologie maar ook advies bij vendor gedreven veranderingen in de producten, prijs of roadmap, resulteren in aanzienlijke besparingen en inzicht in de uitgaven. Gidense is ontstaan uit de ambitie om nog meer verschillende ondernemingen bij te staan met de waardevolle kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren. Dankzij mijn ervaring heb ik een duidelijke visie op mijn dienstverlening en wat klanten van Gidense mogen verwachten: vereenvoudigen wat door de leverancier complex wordt gemaakt Ik bied met Gidense toepasbaar en toegankelijk advies, gericht op het helpen van iedere klant.
Gidense Bianca Lueb

Hoe kan ik u helpen?

We ondersteunen en ontzorgen u door volledige controle over uw licentiekosten. Dat doen we niet alleen door onze bewezen administratie- en data analyse, maar ook door te zorgen voor betrokkenheid en begeleiding van uw medewerkers.