Missie

  1. Guidance [ ‘gaidns ] n.-telb.zn.: hulp en advies over hoe iets te doen of hoe met problemen om te gaan.
  2. License [ ‘laisns ] zn.: licentie, een officieel document dat u toestemming geeft om iets in eigendom te houden, te doen of te gebruiken.

De missie van Gidense: vereenvoudigen wat complex is

Gidense ondersteunt in de kostenbeheersing van uw licentie-uitgaven. We analyseren alle gegevens  zorgvuldig via een bewezen methode en werken samen met uw mensen tijdens het hele proces.  Gidense zorgt voor betrokkenheid en bewustwording van de belangrijkste licentievoorwaarden, uitdagingen en kosten. Gidense gelooft in het delen van kennis en de kracht van samenwerking. Gidense richt zich op gedrag, denkwijze en kennis. Dankzij onze internationale ervaring, uitstekende analytische vaardigheden en ‘can-do’-mentaliteit kan Gidense zich snel een goed beeld vormen van de doelstellingen en licentieopties van uw organisatie.

Gidense is 100% gericht op toegankelijke advisering. Er is geen afhankelijkheid van specifieke kortingen, tooling of reseller. De dienstverlening van Gidense is strikt vertrouwelijk. Gidense streeft naar de optimale oplossing en beheerste licentie-uitgaven zonder uit het oog te verliezen wat u nodig heeft.

Door het bieden van inzichten, bewustmaking en ontzorging bent u gegarandeerd van voorspelbare en de laagst mogelijke uitgaven.

Advies & training

Gidense geeft licentieadvies of training aan ondernemingen in de financiële-, telecom- en technische sector. Lees meer

Ervaren

Gidense werkt al meer dan 10 jaar voor grote ondernemingen (100K + FTE's) met klanten over de hele wereld. Lees meer

Inzicht

Gidense heeft diepgaand inzicht in licentieprogramma's, Cloud-technologie en prijsstellingen. Lees meer

Hoe kunnen we u helpen?

We ondersteunen en ontzorgen u door volledige controle over uw licentiekosten. Dat doen we niet alleen door onze bewezen administratie- en data analyse, maar ook door te zorgen voor betrokkenheid en begeleiding van uw medewerkers.

Analyse

Gidense gaat op zoek naar de antwoorden op cruciale vragen die spelen in uw organisatie. Welke gebruiksrechten heeft u en wat is de waarde? Hoe hoog zijn uw uitgaven? En wat is de optimale licentieoplossing? Meer informatie

Training

Gidense geeft interactieve sessies en training over de moderne werkplek, datacenter technologie & (hybride) Cloud-opties, Development, Test en Acceptance (DTA) opties en geeft licentietrainingen op maat. Meer informatie

Ondersteuning

Met het licentie-ondersteuningsabonnement, biedt Gidense ondersteuning bij uw jaarlijkse contractcyclus, periodieke rapportages en verzorgt uitgave- en/of trendanalyses. Meer informatie